nyitólap | elérhetőségek |
Útvonal: Kiadványok, rendelés » Zrínyis könyvek

Zrínyis könyvek

A Zrínyi Ilona Matematikaverseny az ország legnépszerűbb matematikaversenye. A versenyen elindult tanulók száma meghaladja a 60000 főt, akik közül közel 12000 vesenyző a határainkon túl élő magyar diák. Az egyes évek versenyeinek feladatai a versenyt követő év márciusában jelennek meg könyv formájában. A könyvekben az adott év megyei és országos feladatsorai, a feladatok részletes megoldásai, az egyéni és csapatverseny eredményei, a legeredményesebb iskolák rangsora és a feladatok statisztikája található.

Megrendelhető kiadványok:

kódcímleírásegységármegrendelés
ZR2017Zrínyi 2017

A könyv a 2017. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Bukorné Kovács Beáta, Csordás Mihály, Héjja Norbert, Nagy Tibor, Nagyné Lelkes Anikó, Pálfi Edit, Székeli Andrea. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

 

1900 Ft/db
 db
ZR2018Zrínyi 2018

A könyv a 2018. évi Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei és országos fordulójának feladatait, a feladatok részletes megoldásait, az egyéni és iskolák közötti csapatverseny eredményeit, a legeredményesebb iskolák rangsorát, a feladatok megoldásának statisztikáját és a feladatsorok megoldókulcsait tartalmazza. A könyv szerzői: Csordás Péter, Csordás Mihály, Héjja Norbert, Nagy Tibor, Nagyné Lelkes Anikó, Pálfi Edit, Székeli Andrea. A könyvet a Mategye Alapítvány adta ki.

 

1900 Ft/db
 db
ZR2019Zrínyi 20191900 Ft/db
 db
ZR2020Zrínyi 2020 (ÚJ!)2500 Ft/db
 db

Tovább a rendeléshez.

Az oldalt eddig 211860 alkalommal töltötték le.